Львівська область залучить понад 45 млн гривень на виконання природоохоронних заходів

у 2018 році для виконання природоохоронних заходів на території області за рахунок коштів державного фонду охорони навколишнього природного середовища виділено 45 млн 141 тис грн.

«Львівська область залучить понад 45 млн гривень на виконання природоохоронних заходів, які ми реалізуємо: збереження природно-заповідного фонду, а також охорона і раціональне використання водних ресурсів», – зазначає директор департаменту Руслан Гречаник.

Також, що у межах збереження природно-заповідного фонду розроблять Проект організації території національного природного парку “Північне Поділля”.

Що стосується охорони і раціонального використання водних ресурсів, то тут реалізують заходи щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану р. Христинівка. Також каналізацію, насосні станції та очисні споруди будуватимуть у Жовкві, Золочеві, Яворові, Глинянах, Комарно і Мурованому.

Окрім того, департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА забезпечить екологічне збирання та зберігання відходів на території м. Перемишляни.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь