Лекція для молоді Золочівського району щодо поводження з відходами

Сьогодні, 7 грудня 2017 року, в рамках розвитку неформальної освіти працівники Золочівської райдержадміністрації провели лекцію на тему: «Обговорення стратегії поводження з відходами» для учнівської молоді.

Фахівець з екологічних питань райдержадміністрації, Жанна Царик, розповіла учням про проблеми поводження з відходами в Україні, про очищення довкілля та прибирання відходів з міського середовища, про переробку та сортування відходів.

Також під час заходу вручили сертифікати та подарунки учасникам обласного екологічного конкурсу навчальних проектів «Життя без сміття-2017», зокрема учнів:

  • Плугівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»: Борика Ореста Андрійовича, Боднар Вікторію Віталіївну, Вихованець Константина Івановича, Віхасту Анастасію Петрівну, Ганчука Валентина Тарасовича, Дреботій Андріану Андріївнау, Ничипор Юлію Ігорівну (під керівництвом педагога-організатора Віхастої Зоряни Володимирівни та вчителя екології Шептицької Ольги Євгенівни);
  • Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4: Почонтик Вікторію Ярославівну та Верніцьку Тетяну Володимирівну (керівник Окрепка Ірина Несторівна).

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь