«Компанія Ензим» дотримується принципів збереження навколишнього середовища у виробництві

«Компанію Ензим» відвідали міжнародні експерти та українські представники Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (UNIDO). Візит і робоча нарада відбулися у рамках проекту «Підвищення енергоефективності та стимулювання використання відновлюваної енергії в агрохарчових та інших малих та середніх підприємствах України», який UNIDO реалізовує за підтримки Глобального Екологічного Фонду (ГЕФ).

Вже понад півроку команда підприємства проходить навчання з впровадження системи енергетичного менеджменту згідно методології UNIDO. Як зазначили представники профільних служб «Компанії Ензим», цей проект триватиме близько трьох років. Міжнародні експерти UNIDO погодилися консультувати та надавати компанії всі необхідні рекомендації для впровадження системи енергоменеджменту.

Міжнародна делегація залишилася задоволеною візитом на підприємство і тією робою, яку тут здійснюють, адже «Компанія Ензим» дотримується принципів збереження навколишнього середовища у виробництві та продовжує працювати в екологічному напрямі, впроваджуючи новітні технології.

Сьогодні на території підприємства споруджений та експлуатується єдиний у Західній Україні масштабний інноваційний комплекс очисних споруд, який застосовує біологічні методи очистки стічних вод відповідно до світових технологій. Також «Компанія Ензим» впроваджує низку інших енергоощадних технологій.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь