Інформація про водні ресурси України стане відкритою та доступною для кожного

21 грудня у Держводагентстві буде презентовано роботу геопорталу «Водні ресурси України».
Геопортал «Водні ресурси України» – це сучасна геоінформаційна система, яка міститиме актуальні гідрологічні дані основних річкових басейнів України.

Вперше зазначена гідрологічна інформаціябуде відкритою та доступною для будь-якого користувача мережі Інтернет. Кожен бажаючий матиме можливістьу режимі он-лайнне тільки бачити, а і користуватись відомостями про водні об’єкти України. Зручна структура геопорталу дозволить візуально переглядати процеси та явища, які відбуваються на конкретній території річкового басейну.

Функціонування геопорталу в тестовому режимі є першим вагомим кроком для впровадження багатофункціональної геоінформаційної системи про водні ресурси України.

Геопортал «Водні ресурси України» відкриває шлях до оновленої інформації про річки та інші водні об’єкти і відіграє важливу роль при розробці ефективних планів управління річковими басейнами.

До участі у заході запрошуються представники екологічних організацій, наукових установ, підприємств та організацій-водокористувачів, громадськість та ін.

Місце та час проведення заходу:14.00, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 8, зала засідань, 3 поверх.

Акредитація ЗМІдо 17:00 20 грудня 2017 року за тел. ‎(044) 246-71-40, відділ зв’язків з громадськістю та документообігу, e-mail:scwm@scwm.gov.ua

Джерело: https://menr.gov.ua/news/31923.html

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь