Християнський еко-табір

Працівники відділу еколого-освітньої роботи Національного природного парку «Північне Поділля» на запрошення референта Бюро УГКЦ з питань екології отця Тараса Дзьоби взяли участь у дитячо-юнацькому християнському еко-таборі, який проходив при церкві Воздвиження Чесного Животворящого Хреста у м. Броди Львівської області.

Кожний еко-день у таборі розпочинався спільною молитвою і проходив у духовно-екологічному форматі, тому головною метою та завданням було допомогти молодим людям сформувати знання про важливість бережливого ставлення до природного довкілля, виховувати любов до природи, більш глобально усвідомити себе християнами та українцями і бути відповідальними за своє власне життя, за свого ближнього.

Еко-освітяни НПП «Північне Поділля» організували та провели майстер-класи із виготовлення кутасиків для вишиванки, квітів із гофрованого паперу, еко-прикрас із вовни. Крім того, еко-дні були насичені інтелектуальними, розважальними та екологічними іграми, вікторинами, естафетами тощо.

Для наймолодших учасників табору організували заняття з кольоротерапії, під час якої, використовуючи кольорові фарби і пальчики рук, діти створювали власні картини. Після розваг було проведено танцювально-розважальні банси, під час яких діти активно танцювали, проявляючи свої здібності та вміння танцівників, від чого отримали задоволення та позитивні враження.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь