Хенд-мейд годівничка

Працівники відділу еколого-освітньої роботи Національного природного парку «Північне Поділля» організували та провели для малюків ДНЗ №1 міста Броди Львівської області екологічно-мистецький захід «Хенд-мейд годівничка» – майстер-клас з виготовлення креативних годівничок з підручних природних матеріалів.

Під час майстер-класу еко-освітяни НПП «Північне Поділля» навчали дошкільнят як можна виготовити годівничку із шишок та як створити годівничку-пряник. Дляроботи знадобилися шишки, корм для птахів та клей, який дітвора виготовила з борошна власноруч. Шишки малюки намастили клеєм та посипали кормом. Коли вони підсохли, діти розвісили їх на дереві біля будівлі дитсадка. Подібним чином малеча виготовляла годівничку-пряник, але замість шишок використовували картонні заготовки у вигляді бублика.
До речі, такі годівнички можна виготовляти у колі сім’ї разом зі своїми дітьми, адже це відмінний спосіб навчати дітей творити добро для інших. Для виготовлення подібних годівниць не потрібно затрачати кошти – для цього достатньо простих побутових матеріалів, якими користуємося майже кожного дня.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь