Громадська рада внесла свої пропозиції до законопроекту «Про Основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 року»

6 липня 2017 року в Орхуському інформаційно-просвітницькому центрі відбулось чергове засідання Громадської ради при Міністерстві екології та природних ресурсів України. Головним питанням порядку денного було презентація та обговорення змін до Закону України «Про Основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 року», які були розроблені Мінприроди з урахуванням зауважень і пропозицій, отриманих від органів державної влади, представників Громадської ради та інших організацій.

«Мінприроди виносить на публічне обговорення довгоочікуваний законопроект. Ми чекаємо від Громадської ради узагальнених пропозицій до оновленої Стратегії та показників оцінки її реалізації», – зазначила у своєму виступі директор Департаменту стратегії та європейської інтеграції Леся Карнаух.

У свою чергу, голова Громадської ради при Мінприроди Світлана Берзіна підкреслила, що цей важливий документ є основою для національного плану дій, спрямованих на досягнення стратегічних цілей у сфері охорони довкілля.

детальніше за посиланням:https://menr.gov.ua/news/31561.html

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь