Екоосвітяни взяли участь в еко-акції приуроченій Міжнародному дню запобігання експлуатації довкілля під час війни

Шкода від збройних конфліктів призводить до погіршення стану екосистем та природних ресурсів на тривалий період навіть після їх припинення і часто торкається не тільки одного покоління.

6 листопада, у Міжнародний день запобігання експлуатації довкілля під час війни та збройних конфліктів, голова Комісії Бюра УГКЦ з питань екології Львівської Архиєпархії о. МиколаПришляк, природоохоронці НПП «Північне Поділля», жителі села Митулин (Золочівський район) разом із сільським головою Михайлом Чепілем, організували власну локацію акції на території церкви Покрови Присвятої Богородиці.
Мета акції – привернути увагу суспільства до катастрофічних соціально-екологічних наслідків війни на Сході країни, до непоправної шкоди, завданої природним ресурсам України.
Учасники заходу висадили 10 саджанців ялинок, 6 саджанців туй та 10 саджанців самшиту.
Акція проходила в чудовій атмосфері – атмосфері любові та усвідомлення, яку важливу роботу ми всі разом виконуємо. Організатори заходу наголосили, що ця алея миру ростиме разом із дітьми, та нагадуватиме про те, що ми маємо обов’язок, як християни, плекати мир в наших душах з нашим ближнім та всім Богом створеним світом.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь