Екоосвітяни регіональних ландшафтних парків Львівщини закликають сортувати відходи.

Адміністрації РЛП «Верхньодністровські Бескиди» та «Равське Розточчя» активно долучаються до конкурсу «Життя без сміття 2019» та проводять екологічні заняття.

Так, працівники регіонального ландшафтного парку “Верхньодністровські Бескиди” побували з екологічним уроком у 7 класі Старосамбірської ЗОСШ №2,працівники РЛП «Равське Розточчя» провели тренінг: «Планета без сміття – і щасливий все життя» для учнів 10 класу НВК Рава-Руська гімназія.

На екологічних заняттях розповідали чому потрібно сортувати відходи, як зменшити їх кількість та які країни уже навчилися успішно сортувати, утилізувати та переробляти побутові відходи. Заняття завершили практичними завданнями.

Щоб припинити процес накопичення відходів та засмічення нашої планети, необхідно навчитись правильно їх сортувати – зазначють в регіональних ландшафтних парках.

Водночас нагадуємо, що з 1 до 30 листопада Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації спільно з Екологічною ініціативою Львівщини «Чисте місто» проводиться конкурс «Життя без сміття 2019».

До участі в конкурсі запрошуються учні 1-9 класів. На Конкурс подаються малюнки, плакати, презентації та відеороботи присвячені темі зменшення побутових відходів, правильного їх сортування у домашніх умовах та вторинній переробці сировини, які повинні виконувати спонукальну роль та бути зрозумілими для суспільства. Роботи можуть бути виготовлені учасниками індивідуально або командно.

Детальніше за посиланням: http://deplv.gov.ua/uvaga-ogolosheno-konkurs-zhittya-bez-smittya-2019

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь