Екологи відвідали компанію «Галичина-Захід»

Директор департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА – Руслан Гречаник, голова Комісії Екології та Природних Ресурсів ГР при ЛОДА – Стелла Мамаєва, Член комісії екології – Леся Довганик, Заступник голови ГР при ЛОДА – Бойчишин Лідія та Начальник Державної Екологічної Інспекції у Львівській області – Микола Маланич з робочим візитом відвідали підприємство «Галичина-Захід».

Група ознайомилась з діяльністю компанії «Галичина-Захід», її викликами, проблемами та планами на майбутнє. Особливу увагу у компанії приділили такому екологічному проекту, як будівництво біогазового устаткування, яке дозволить мінімізувати негативний вплив на довкілля навколишніх сіл, зокрема на безпосереднього сусіда нашого господарства – села Кавсько.

Представники Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації та Громадської Ради рекомендували компанії «Галичина-Захід» звернути більше уваги на потреби громад, що відповідає політиці та діяльності установи та домовились про співпрацю у сфері зменшення негативного впливу на довкілля від діяльність підприємства.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь