ДСП «Екоцентр» оголошує набір до літньої школи з радіаційно-екологічного моніторингу та характеризації РАВ

Державне спеціалізоване підприємство «Екоцентр» започатковує навчальні курси з радіаційно-екологічного моніторингу та характеризації радіоактивних відходів для студентів технічних ВНЗ.

Якщо Ви:

· студент 4-5 курсу бакалаврату, магістратури або молодший спеціаліст профільного підприємства/організації/компанії;

· спеціалізуєтесь на хімічній інженерії, радіохімії, спектрометрії і дозиметрії, екології чи близьких до них дисциплінах;

· зацікавлені у вивченні радіаційно-екологічного моніторингу і системи поводження з РАВ та їх характеризації;

· хочете отримати досвід пробовідбору, польових вимірювань та роботи з радіоактивними зразками;

· не маєте медичних протипоказань до роботи з джерелами іонізуючого випромінювання, запрошуємо до складу групи літньої школи від «Екоцентру»!

«Понад 2 роки «Екоцентр» є базою практичних курсів для іноземних фахівців. Ми маємо велику базу навчальних матеріалів, сучасне обладнання для практичних досліджень та бажання поділитися досвідом з колегами, яким це цікаво. Тому ми вирішили започаткувати щорічні навчальні курси, що дозволять навчити молоде покоління фахівців найкращим практикам», – розповідає генеральний директор ДСП «Екоцентр» Сергій Кірєєв.

«Навчальний курс сфокусовано на практиці з радіохімії, що, на мою думку, є його найбільшою перевагою. Я сподіваюся, що цього курсу мені буде достатньо для відпрацювання всіх методик та навчання нашого персоналу», – коментує минулорічне навчання з підвищення кваліфікації фахівців представник Державної установи «Пункт захоронення радіоактивних відходів» з м. Душанбе (Республіка Таджикистан).

Навчання проходитимуть у лабораторіях ДСП «Екоцентр» у місті Чорнобиль та на навчальних майданчиках зони відчуження.

Заявки на участь у літній школі надсилайте до 30 квітня на пошту: info@ecocentre.kiev.ua

Детальну інформацію щодо точних дат та вартості навчання можна отримати за телефоном +38 (04593) 5-22-01, +38 (04593) 5-23-25

або звернувшись на електронну пошту: info@ecocentre.kiev.ua, balashevska@ecocentre.kiev.ua

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь