Долучайся до Години Землі!

«Година землі» шороку об’єднує всіх, кому небайдуже майбутнє нашої планети. 24 березня о 20:30 мільйони людей по всьому світу на годину символічно вимикають світло в домівках та на робочих місцях, беручи на себе зобов’язання піклуватися про природу щодня.

Ця міжнародна кампанія, ініційована Всесвітнім фондом природи WWF, спрямована на привернення уваги до екологічних проблем та надмірного споживання природних ресурсів.

24 березня 2018 року о 20.30 хвиля Години Землі прокотиться планетою вже вдванадцяте, для українців вона буде десятою. Тема цьогорічної кампанії – Connect2Earth («Злови зв’язок з Землею») – підкреслює, що люди почали втрачати зв’язок з планетою, який нам так потрібно відновити.

Людина сьогодні відірвана від Землі, тож ми запрошуємо всіх відновити зв’язок і почати дбати про природу навколо. Не «зловимо» зв’язок – ситуація буде погіршуватись. Наша планета – це мережа із мільярдів організмів, систем та явищ, це мультиволокно, що оточує нас 24/7, дає нам воду, повітря, ресурси. Та воно нам не належить, ми лише його частина. Цієї Години Землі ми б хотіли, щоб українці відчули свій тісний зв’язок із всесвітньою павутиною життя.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь