Діток дошкільних навчальних закладів вчать сортувати відходи правильно

Сьогодні, 13 березня, до діток, які є вихованцями Львівського дошкільного навчального закладу №17 завітали представники Департаменту екології та природних ресурсів з метою проведення еколого-просвітницького заняття.

В межах зустрічі, начальник відділу екологічної експертизи, нормування атмосферного повітря та поводження з відходами департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністраціїNazar Sorokaрозповів дошкільнятам про різні види відходів та як правильно їх сортувати.
https://static.xx.fbcdn.net/http://deplv.gov.ua/wp-content/uploads/images/emoji.php/v9/tf8/1/16/267b.png”);”>♻️Спілкування виявилось доволі цікавим та активним. На запитання, хто з вас сортує відходи – більшість давали позитивну відповідь! “Привчати дітей до правильного сортування відходів – важливий крок до шляху збереження довкілля”,- зазначив Назар Сорока.
https://static.xx.fbcdn.net/http://deplv.gov.ua/wp-content/uploads/images/emoji.php/v9/tf8/1/16/267b.png”);”>♻️Окрім цього, на заході дітки переглянули екологічний мультик про сортування сміття та отримали зошити “Сортуй відходи правильно”, які надруковано за кошти фонду ОНПС в межах екологічного заходу «Підготовка та видання поліграфічної продукції з екологічної тематики, створення відеотек».

Окрім цього, на заході дітки переглянули екологічний мультик про сортування сміття та отримали зошити “Сортуй відходи правильно”, які надруковано за кошти фонду ОНПС в межах екологічного заходу «Підготовка та видання поліграфічної продукції з екологічної тематики, створення відеотек».

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь