Департамент екології підготував «Екологічний паспорт Львівської області» за даними 2018 р.

Вже котрий рік поспіль департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації здійснює підготовку «Екологічного паспорту Львівської області», в якому відображена об’єктивна екологічна інформація про стан основних природних ресурсів області, найважливіші екопроблеми нашого регіону.

Інформація, викладена у Екологічному паспорті, надана Департаменту екології територіальними органами Міністерств і відомств, структурними підрозділами Львівської облдержадміністрації.

Основними розділами Екопаспорту є стан демографічної ситуації у Львівській області, перелік еколого-небезпечних об’єктів, аналіз стану атмосферного повітря, водних, земельних та лісових ресурсів, тваринний та рослинний світ, природно-заповідний фонд, поводження з відходами, державний контроль за додержанням вимог природоохоронного законодавства, планування природоохоронної діяльності та інше.

Інформацію у даному виданні подано у табличній формі та у вигляді фотографій загальним обсягом 197 сторінок.

З електронною версією «Екологічного паспорту Львівської області» можна ознайомитися на ВЕБ-сторінці Департаменту за адресою: http://deplv.gov.ua/stan-dovkillia/ekolohichnyi-pasport

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь