День довкілля у ведмежому притулку Домажир

Сьогодні, 21.04.2018, у третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля. Структурні підрозділи Львівської обласної державної адміністрації роз’їхалися у різні напрямки від центрального міста Львівщини, зокрема, у лісництва ДП «Львівське ЛГ», ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр», ДП «Буське ЛГ», ДП «Самбірське ЛГ», ДП «Жовківське ЛГ» та у Ведмежий Притулок Домажир, для проведення толоки.

Основними напрямками їх роботи були ліквідація засмічених ділянок та створення нових лісових насаджень.
Тепер, більше, ніж коли-небудь, збереження життя на Землі вимагає від нас почуття загальної відповідальності – нації за націю, особистості за особистість, людини – за всі інші форми життя.
Під час святкування Дня довкілля представникамиДепартамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації,Управління туризму та курортів Львівської ОДА, Яворівського національного парку (Яворівський Парк) та місцевих ЗМІ відбулася висадка зелених насаджень (саджанці модрини, сосни, самшиту, ялівця тощо), квітучих рослин (віола та чорнобривці) на території ведмежого притулку.
Для всіх, хто добре попрацював ведмежий притулок Домажир провів екскурсію серед вольєрів у яких проходить реабілітація бурих ведмедів. Варто зазначити, що Бурий ведмідь занесений у Червону книгу України зі статусом «Зникаючий», а чисельність його у дикій природі не перевищує 300 особин.

Також зазначаємо, що ведмежий притулок Домажир запрошує всіх охочих в гості. Реабілітаційний центр чекає Вас з вівторка по неділю, з 10 до 18 години (понеділок вихідний). Під час екскурсії Ви дізнаєтеся цікаві факти про життя ведмедів та матимете можливість побачити їх природню поведінку. Детальніше про екскурсії за телефоном: 067-5093058.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь