5-6 жовтня у Львові проходить екологічний форум «Вода та енергія»

Директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Руслан Гречаник взяв участь у третьому екологічному форумі «Вода та енергія».

Форум присвячений проблемам у сфері питного водопостачання, реформам в екологічному законодавстві, впровадженню новітніх технологій очищення комунальних стічних вод, використанню відходів як вторинної сировини, створенню умов для реалізації екологічно сприятливих стратегічних рішень. Учасники форуму обговорили нову державну систему моніторингу якості водних ресурсів.

Під час екофоруму триває виставка інноваційних технологій у галузях очищення природних та стічних вод, переробки та сортування відходів, автоматизації технологічних процесів, економії енергоресурсів, транспортування води тощо.

Важливою подією форуму стало підписання Меморандуму між Національним фондом охорони довкілля і водного середовища республіки Польща, Львівською міською радою, ЛМКП «Львівводоканал» та Міністерством екології та природних ресурсів України про спільні заходи із забезпечення ефективної очистки стічних вод міста Львова для досягнення мінімізації забруднення басейну транскордонної ріки Західний Буг.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь