26 вересня 2018 року розпочав свою роботу 5–й Міжнародний конгрес «Сталий розвиток: захист навколишнього середовища, енергоощадність, збалансоване природокористування»

Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної адміністрації цьогоріч вперше долучився до організації цієї важливої події.

Конгрес проходить у Національному університеті «Львівська політехніка» та триватиме до 29 вересня 2018 року.

Участь у відкритті Конгресу взяв заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Максим Василишин. У вітальному слові наголосив, що вже зараз ми спостерігаємо, як модернізовуються підходи у сфері реалізації державної екологічної політики відповідно до світових трендів. Це і запровадження оцінки впливу на навколишнє середовище і стратегічної екологічної оцінки, які спрямовані на попередження та запобігання негативному впливу будь-якої діяльності на довкілля. Найближчим часом очікуємо прийняття нової Стратегії державної екологічної політики до 2030 року, яка стане інструментом зміни екологічного курсу країни. Це дає надію на гарну екологічну перспективу.

В результаті проведення конгресу учасники обміняються інформацією щодо стану навколишнього середовища, успішного застосування сучасних природоохоронних технологій, що сприятиме прийняттю екологічно-виважених рішень, підвищення екологічної свідомості населення.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь