26 січня 2018 року у м. Львові за підтримки департаменту екології відбудеться практичний семінар «Екологічна безпека підприємства -2018»

Проведення семінару ініційовано Видавничим домом «МЕДІА-ПРО» та редакцією журналу «Екологія підприємства» з метою аналізу новин щодо останніх змін в законодавстві, роботи зі законодавчими та іншими нормативно-правовими актами, які регулюють відповідальність посадових осіб та санкції за його порушення.

У програмі семінару: концепція реформування системи природоохоронного нагляду в Україні – 2017, головні досягнення українських підприємств у сфері охорони довкілля та раціонального природокористування, гарячі зміни законодавства: Закон України «Про оцінку впливу на довкілля».

Семінар проводять:
– ПАЛАМАРЧУК ІВАН ОЛЕКСІЙОВИЧ, заслужений природоохоронець України, практик-еколог, експерт в судовій практиці, член редакційної ради журналу «Екологія підприємства»
– ЦИГАНОК ЛЮДМИЛА, шеф-редактор журналу «Екологія підприємства», координатор проекту «Екотрансформація»
– ВОЙЦІХОВСЬКА АЛЛА, еколог Міжнародної благодійної організації «Екологія-Право-Людина»
– ГАЄЦЬКА-КОЛОТИЛО ЯРИНА, кандидат юридичних наук, доцент кафедри господарсько-правових дисциплін Львівського державного університету внутрішніх справ, юрист ГО «Центр просвітництва та розвитку людини»
Коли: 26 січня 2018 року
Де: місто Львів, вул. Стрийська, 98
Час: 10.00-16.00
Вартість участі: 1250 грн.
Для передплатників журналу «Екологія підприємства» — 1050 грн.
Детальніше про захід:
https://goo.gl/sfAFUY
Зареєструватися на захід:
https://goo.gl/8nhf7h

Інформаційна підтримка:
(073) 3058016, (044) 507-2226, seminar@mediapro.com.u

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь