10 травня – відкриття міжнародної наукової конференції «Професор Бунедикт Дибовський – визначний дослідник спільної природної спадщини Польщі, Білорусі та України»

10 травня 2018 року у Науковій бібліотеці ЛНУ ім. Івана Франка (вул. Драгоманова, 5, м.Львів) відбудеться відкриття міжнародної наукової конференції, яка присвячена 185-річчю від дня народження видатного біолога, географа, лікаря – Бенедикта Дибовського, який зробив значний науковий внесок не тільки в Україні, а й Польщі та Білорусі. Конференція організована в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна».

Конференцію відкриватимуть Рафал Вольскі – генеральний консул Генерального Консульства РП у Львові, Руслан Гречаник – директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Діна Гончарова – виконавчий директор Центру МТД ЄС в Республіці Білорусь, Лєшек Буллер – директор Центру європейських проектів, Роман Гладишевський – проректор ЛНУ ім. І.Франка.

В рамках проведення конференції відбудеться відкриття пам’ятної дошки на біологічному факультеті ЛНУ ім. І. Франка, відвідування будинку, в якому проживав Бенедикт Дибовський та екскурсія зоологічним музеєм, у якому зберігається понад 40 тисяч експонатів рідкісних і зникаючих видів тварин, завезених науковцем.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь