Нарада «Щодо діяльності та негативного впливу на довкілля ТзОВ «Агропромислове підприємство «Гряда»

27 листопада 2019 року проведено нараду щодо законності діяльності та негативного впливу на довкілля ТзОВ «Агропромислове підприємство «Гряда».

ТзОВ «Агропромислове підприємство «Гряда» здійснює свою діяльність у Жовківському районі Львівської області та спеціалізується на відгодівлі та вирощуванні свиней.

За підсумками наради дано доручення Департаменту агропромислового розвитку організувати та провести комісійне обстеження ТзОВ «Агропромислове підприємство «Гряда» з метою забезпечення відповідного реагування та вжиття заходів щодо усунення порушень природоохоронного законодавства. До обстеження залучити відповідні компетентні органи, а саме: Головне управління Держпраці у Львівській області, ГУ «Держпродспоживслужби» у Львівській області, Державну екологічну інспекцію, Департамент екології та природних ресурсів, Головне управління Держгеокадастру у Львівській області, Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області, ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Жовківську РДА, представників поліції та громадськості.

 

 

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь