В рамках реалізації проєкту «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони» відбувся велотренінг

На вихідних, 19-20 жовтня, відбувся тренінг для інструкторів з велосипедного туризму в рамках проєкту «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони», що співфінансується Європейським Союзом через Програму транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020.

Захід проведено департаментом екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації спільно з ГО «Асоціація Гірських Провідників «Ровінь»».

Участь у велотренігу взяли представники установ природно-заповідного фонду області, громадських та туристичних організацій, департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації та навчальних закладів.

Як зазначали раніше, тренінг тривав два дні і складався з теоретичної та практичної частин.

У перший день учасники велотренінгу слухали лекції про велосипедний туризм, правові аспекти пов’язані з організацією велосипедних заходів, безпеку у велосипедному туризмі; краєзнавство і ознакування велосипедних туристичних маршрутів Львівщини та Розточчя зокрема; організацію та проведення велосипедних екскурсій; про спорядження для велоекскурсій та використання карт і путівників для велосипедистів.

Другий день заходу передбачав практичні заняття Яворівським та Жовківським районами Львівської області, зокрема, маршрут пролягав в межах центрального велосипедного маршруту Розточчя відстанню близько 60 км через такі населені пункти як: Жовква, Глинськ, Крехів, Фійна, Дубровиця, Брюховичі та завершувався у Львові.

По завершенні тренінгу кожен учасник отримав посвідчення Велогіда по Розточчю та сертифікат учасника тренінгу для інструкторів з велосипедного туризму по Розточчю в рамках впровадження проєкту «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони».

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь