Про можливості ефективної екологічної політики в рамках реалізації проєкту Київський діалог

4-5 жовтня 2019 року у Львові в рамках реалізації проєкту Київський діалог за підтримки Міністерства Закордонних Справ Федеративної Республіки Німеччина відбується Мережування кластеру Київського діалогу Інструменти громадської участі «Партисипація: як вона є».

Кластер Інструменти громадської участі – це спеціально розроблена модульна програма (два модулі, які складається з трьох дводенних семінарів та два мережування). Учасниками є вісім команди з Львівської (Червоноград, Трускавець, Борислава та Великомостівська ОТ) і Черкаської (Чигирин, Канів, Сміла, Корсунь-Шевченківський) областей.

Директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник зустрівся з представниками команд в межах зустрічі «Чи можлива ефективна екологічна політика?» В рамках заходу присутні обговорили можливості міст та їх населення, реалізацію екологічних проєктів, їх фінансування та у якому напрямку потрібно рухатися для збереження навколишнього середовища.

Варто зазначити, що учасники та учасниці проєкту навчаються впровадженню інструментів громадської участі, комунікації, фандрайзингу, формуванню команди, ефективному лідерству та адвокації, написанню проектів, їх промоції та реалізації, а Київський діалог – це унікальна німецько-українська платформа для діалогу та обміну досвідом, яка об’єднує мультиплікаторів зі сфери політики, бізнесу, медіа та громадянського суспільства Німеччини та України, сприяючи демократичному розвитку України.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь