Заступник голови ОДА Юрій Холод зустрівся з працівниками Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації

Сьогодні 23.09.2019 відбулася робоча зустріч заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Юрія Холода з працівниками Департаменту екології та природних ресурсів.

Під час зустрічі обговорили основні напрямки діяльності у сфері екології, актуальні проблеми, плани на майбутнє. Директор Департаменту Руслан Гречаник зазначив, що робота департаменту спрямована на зменшення забруднення водних ресурсів, стабілізації екологічної рівноваги в зоні впливу діяльності гірничо-хімічних підприємств, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, запобіганні забрудненню атмосферного повітря, збереженні біорізноманіття, підвищенні рівня екологічної безпеки, раціонального використання рекреаційного потенціалу Львівщини та підвищення рівня екоосвіти населення.

Підсумовуючи, Ю. Холод наголосив, що першочерговими завданнями є врегулювання на законодавчому рівні питання розподілу екологічного податку, включення борщівника Сосновського до переліку регульованих шкідливих організмів, запровадження відповідальності власників земельних ділянок за випалювання сухої рослинності та ефективне планування природоохоронних заходів.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь