31 липня в приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулася нарада користувачів мисливських угідь

В процесі наради начальник відділу охорони, захисту лісу та мисливського господарства – Василь Романович Бурмас наголосив на дотриманні культури полювання під час мисливського сезону на пернату дичину, про недопущення полювання особами в стані алкогольного сп’яніння та про обережне поводження зі зброєю.

Серед керівників та уповноважених від державних органів участь у нараді взяла Оксана Війтик – начальник управління охорони природних ресурсів та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів.

Обговорювалипідготовку до проведення третього міжнародного мисливського фестивалю «Мисливська ватра 2019», який організовуєЛьвівське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Нагадаємо, що цей захід відбудеться 31.08.2019 у м. Сколе. Початок о 10.30 біля палацу Гредлів. В програмі фестивалю конкурс мисливської пісні, конкурс мисливської страви, презентація мисливських трофеїв, виставка мисливських собак та стрільба на влучність та багато іншого.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь