У Києві проходить Міжнародна виставка Waste Water Management 2019

9-10 квітня, у Виставковому центрі АККО Інтернешнл, що у м. Київ проходить Міжнародна виставка обладнання і технологій поводження з муніципальними та промисловими стічними водами WASTE WATER MANAGEMENT-2019.

Участь у заході бере директор департаменту екології таприродних ресурсів Львівської облдержадміністрації Руслан Гречаник.

Сьогодні у перший день форуму відбулась панельна дискусія щодо реформи законодавствав сфері поводження зі стічними водами. Окрім цього, обговорили питання сучасного обладнання та технології очистки стічних вод.

Вже завтра, 10 квітня,будуть говорити прозалученняінвестицій у водну галузь та про басейнову раду, ключовий інструмент реформи водного сектору- , а також про проектування та будівництво об’єктів водного сектору.

Зазначимо, що міжнародний виставка Waste Water Management 2019 присвячена змінам законодавства в галузі регулювання будівництва об’єктів водного господарства та сучасним технологіям проектування і будівництва.Учасники тематичних заходів виставки зможуть дізнатися про шляхи вирішення проблем та впровадження рішень у ланцюгу замовник – проектувальник – генеральний підрядник, а також про особливості реалізації проектів за участю міжнародних фінансових організацій.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь