Waste Water Management-2019 – запрошує до участі!

Компнія «Бізнес-Форум» проведе 9-10 квітня 2019 у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» проведе міжнародну виставку обладнання та технологій для поводження з муніципальними та промисловими стічними водами Waste Water Management 2019.

Waste Water Management-2019 – міжнародний форум, на якому презентують обладнання та технології для поводження з муніципальними та промисловими стічними водами. Він має стати платформою для залучення в галузь інвестицій.

Серед тематичних розділів – реформи законодавства у сфері поводження зі стічними водами, інвестиційні потреби та фінансування проектів у галузі водопостачання та водовідведення, сучасна техніка для очищення трубопроводів каналізаційних мереж, колодязів, відстійників, системи обліку, моніторингу, автоматизації та диспетчеризації та ін.

До участі запрошуються екологи, директори з охорони навколишнього середовища, керівники лабораторій промислових підприємств і водоканалів, очільники департаментів екології міст, громадські екологічні організації.

Форум запланований на 9-10 квітня 2019 року і відбудеться за адресою: м. Київ, Пр.Перемоги, 40б.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь