Місячник озеленення та благоустрою, підсумки другого тижня

З 18 березня 2019 року у Львівській області розпочався місячник озеленення, прибирання та благоустрою, який триватиме до 18 квітня 2019 року. Цей захід проводиться на виконання Розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 05 березня 2019 року № 162/0/5-19 «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля».

Найкраще з впорядкуванням території парків, скверів, алей впоралися у У Сокальському (32,5 га), Буському (29,8 га), Городоцькому (20,6 га) та Самбірському (14,9 га) районах.

У Жовківському (9), Миколаївському (7), Бродівському (6), Стрийському (4), Сокальському (3), Яворівському (3) та Буському (2) районах ліквідовано всі стихійні засмічення, які зафіксували раніше.

Найкраще роботи з Очищення берегів водойм від сміття провели в межах Дрогобицького та Пустомитівського районів,

Водночас зазначаємо, що метою проведення місячника благоустрою є поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів області, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природно-заповідних об’єктів, упорядкування сміттєзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

І нагадуємо, що 13.04.2019 відбудеться загальнообласна толока в рамках відзначення Дня довкілля до якої може долучитися кожен і зробити природу навколо себе кращою!

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь