Сьогодні відкрився Міжнародний форум Innovation Market Green Mind-2018

У Міжнародному виставковому центрі, що у м. Київ сьогодні відкрився Міжнародний форум Innovation Market Green Mind-2018, який триватиме до 23.11.2018.

Участь у заході бере в.о. начальника управління охорони природних ресурсів та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Ольга Колодій.

Під час відкриття форуму відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Екологічна якість та безпека», підприємств, які вживають заходів по зменшенню тиску на довкілля, основне зменшення викидів в атмосферу та зменшення утворення відходів.

У рамках форуму працює секція «Екологія» заходи якої відбуваються у партнерстві з платформою Міжнародного форуму для сталого розвитку.

Сьогодні у перший день форуму на обговорення круглих столів секції «Екологія» винесено питання реформування системи державного моніторингу довкілля та екологічного податку, а також впровадження протоколу РВПЗ (Реєстр викидів та перенесення забруднювачів) і державної підтримки зеленої модернізації виробництва.

Партнери та організатори заходу зазначають, що над реформуванням всеукраїнської системи моніторингу працює робоча група при Міністерстві екології та природних ресурсів України.

У два наступні дні Форуму за участі експертів Програми ООН з навколишнього середовища (паризький офіс) відбудуться тренінги «Керівні принципи надання інформації про екологічні продукції», «Вимоги до заходів із захисту довкілля та вартість житлового циклу при здійсненні публічних закупівель», «Фінансові можливості муніципалітетів для реалізації природоохоронних заходів» та «Зелений клас – інновації для сталого розвитку навчальних закладів» для представників бізнесу, зацікавлених громадських організацій, експертів та науковців.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь