У НПП «Північне Поділля» відбулась мандрівка до дня туризму

Національний природний парк «Північне Поділля» в рамках угоди про співпрацю із відділом культури, національностей, релігій та туризму Бродівської РДА, провели мандрівку для працівників культури та бібліотек Бродівщини. Мандрівку приурочено до Дня туризму, який в Україні й у світі щорічно відзначають 27 вересня.

Група туристів відвідала Святогірський монахський скит Покладання ризи Пресвятої Богородиці (старовинну церкву Св. Оніфрія та сучасну церкву Покладання ризи Пресвятої Богородиці), у селі Гавареччина – взяли участь у майстер-класі з виготовлення чорнодимленої кераміки, відвідали майстерню митця-гончаря, історичну криницю та Криївку-музей воїнів УПА, також працівники культури та бібліотек Бродівщини побували на Підлисецькій горі Білій.

Під час подорожі працівники НПП «Північне Поділля» розповіли мандрівникам про багатство флори і фауни, яка поширена у межах заповідної території, яку вони відвідали.

Додатково повідомляємо, якщо і у Вас є бажання відвідати терени НПП «Північне Поділля» радимо звернутися за телефоном до Михайла за номером телефону 0667508064.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь