Відбулася скайп-нарада щодо використання коштів ОНПС

09.07.2018 відбулася скайп-нарада голови Львівської облдержадміністрації О.Синютки з головами районних державних адміністрацій та головами міст обласного значення.

Під час скайп-наради обговорено надходження та використання коштів місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища у 2018 році.

Зокрема, за підсумками Iпівріччя 2018 року до місцевих фондів ОНПС надійшло від сплати екологічного податку та грошових стягнень – 22,412 млн. грн.

У Кам’янка-Бузькому, Жидачівському, Яворівському, Миколаївському районах та у м. Львові, Стрию, Самборі є найбільше надходжень.

В основному кошти місцевих фондів використовуються на екологічно-безпечне збирання та поводження з твердими побутовими відходами, озеленення територій, проведення заходів з берегоукріплення.

Під час наради також обговорено основні екологічні проблеми Львівської області.

За результатами наради дано доручення головам районних державних адміністрацій та головам міст обласного значення активізувати роботу з наповнення природоохоронних фондів та забезпечити використання коштів на реалізацію найбільш першочергових природоохоронних заходів на місцях.

 

 

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь