Долучайся до Всеукраїнської науково-практичної конференції «Відтворимо ліси разом»

Міністерство освіти і науки України, Національний еколого- натуралістичний центр учнівської молоді спільно із Національним університетом біоресурсів та природокористування України, Навчально- науковим інститутом лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України та Товариства лісівників України планують 15-16 березня 2018 року в м. Києві до Міжнародного дня Лісу проведення ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Відтворимо ліси разом».

Тема конференції: «Науково-педагогічні та лісогосподарські основи організації діяльності учнівських лісництв». Мета заходу – привернення уваги державних та громадських організацій до проблем збереження біологічного різноманіття лісових екосистем, відтворення та розширення площі високопродуктивних стійких насаджень; підвищення фахового рівня керівників учнівських лісництв, а також сприяння співпраці навчальних закладів, органів державної влади, громадських організацій в поліпшенні ефективності роботи учнівських лісництв.

До участі у заході запрошуються працівники установ лісового господарства, наукові та науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, профільних науково-дослідних установ, методисти та керівники учнівських лісництв позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів.

Для участі у заході необхідно до 5 березня 2018 року пройти он-лайн реєстрацію за адресою: https://nenc.gov.ua/?page_id=3760.

Конференція буде проводитися 15 березня 2018 р. на базі НЕНЦ; 16 березня – на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України. За підсумками роботи конференції планується видання збірника матеріалів.

Учасникам конференції подати тези доповідей до 28 лютого 2018 року на електронну адресу: fedorchuk@nenc.gov.ua (тема листа: «Конференція «Відтворимо ліси разом»). Тези в об’ємі 2-5 сторінок повинні бути надруковані в форматі Word шрифтом «Times New Roman 12 pt». Параметри сторінки – стандартні, формат А4 (210х297 мм) з полями: верхнє, нижнє, ліве, праве – 20 мм. Файл з доповіддю подається без нумерації сторінок. Інтервал – одинарний. Назву доповіді необхідно друкувати великими літерами (шрифт 14) з вирівнюванням по центру. Справа під назвою доповіді – ім’я та по батькові, прізвище авторів, нижче, через два інтервали – повна назва організації.

Програмою Конференції передбачена робота виставок: 1. тематичної виставки: «Лісовідтворення. Пошуки молоді». Розмір стенду для експозиції на одного учасника: 1 м х 2 м (h) – 2 шт.; 2. виставки видавничої продукції відповідно тематики Конференції. Заїзд та реєстрація учасників – 15 березня до 13 год. за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська 19 Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. Проїзд від залізничного вокзалу м. Київ маршрутним таксі № 588, № 181 до зупинки «Мостицька», або тролейбусом № 33. Від’їзд – 16 березня після 14 год. Просимо завчасно придбати квитки на зворотній шлях. Просимо взяти до відома, що витрати на відрядження здійснюються за рахунок організації, що відряджає. Проживання та харчування в таборі «Юннат».

Додаткова інформація – за телефонами: 0 (44) 430-02-60, 430-43-90. Координатори заходу: Федорчук Михайло Ігоревич (завідуючий лабораторією дендрології, тел. моб.: 0974099089) та Бойко Євгенія Олексіївна (методист НЕНЦ, тел. моб.: 0972348602).

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь