Директор НПП «Яворівський» відвідав перші курси підвищення кваліфікації з екології.

18 грудня 2017 року для керівних працівників установ природно-заповідного фонду розпочалися перші курси підвищення кваліфікації з екології у рамках виконання Закону України «Про природно-заповідний фонд України» за дорученням Міністерства екології та природних ресурсів України в Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління. В цілому, перші курси охопили більше половини керівних працівників національних природних парків, заповідників та ботанічних садів.

Програма перших курсів підвищення кваліфікації з екології була розроблена Державною академією у співпраці з спеціалістами Департаменту екомережі та природно-заповідного фонду.

Перед слухачами 19 грудня виступив директор Департаменту екомережі та природно-заповідного фонду Клід Віктор Васильович, який, привітавши присутніх зі святом Святого Миколая, коротко зупинився на питанні післядипломної освіти керівних працівників установ природно-заповідного фонду міністерства та інших питаннях діяльності їх адміністрацій.

На виконання доручення міністерства Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління скеровує максимальні зусилля на поєднання кращого українського та європейського досвіду та закликає долучитися до цього процесу німецько-український Проект «Підтримки природно-заповідних територій України».

Джерело: https://menr.gov.ua/news/31948.html

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь