Відбулася нарада щодо проведення ялинкової кампанії 2017-2018 років на Львівщині

7 грудня 2017 року у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася міжвідомча виробнича нарада щодо проведення ялинкової кампанії 2017-2018 років на Львівщині.

У нараді взяли участь представники Патрульної поліції у місті Львові, Державної екологічної інспекції у Львівській області, Департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації, Обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс», а також головні лісничі, інженери охорони і захисту лісу лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ та представники засобів масової інформації.

На зустрічі розглянули питання про підготовку до проведення ялинкової компанії у передноворічний період 2018 року. Продаж новорічних ялинок лісовими господарствами області буде проводитись з обов’язковим маркуванням за допомогою бірки або самоклейної етикетки, яка містить індивідуальний номер та відповідний йому штрих-код, внесений до єдиної системи електронного обліку деревини. Цьогоріч лісовими господарствами ОУЛМГ заготовано для реалізації близько 9000 тис новорічних дерев. Середня ціна на новорічні дерева висотою 1-4м буде становити від 50 до 150 грн. Реалізація ялинок буде проводитися на території лісництв, лісгоспів, на ринках районного та місцевого значення та в місті Львові. Щоб вберегти насадження від самовільних рубок проводитимуться спеціальні рейди-перевірки в лісах, на автодорогах, залізничних вокзалах і ринках області. Рейдові групи перевірятимуть законність заготівлі, перевезення та реалізацію ялинок.

Також повідомляємо, що головою Львівської облдержадміністрації видано розпорядження від 01.12.2017 №1172/0/5-17 «Про комплекс заходів щодо реалізації ялинок та охорони хвойних насаджень від вирубування у передноворічний період 2018 року».

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь