П’ятий фотоконкурс «Вікі любить Землю»

1 травня 2017 року розпочинається п’ятий конкурс фотографій природних пам’яток України «Вікі любить Землю», що має на меті зібрати світлини об`єктів природно-заповідного фонду.

За чотири роки українського конкурсу, учасники сфотографували 2962 об’єктів природно-заповідного фонду України, загалом зібрано понад 47 тис. фотографій.

Участь у конкурсі є вільною та відкритою як для професійних фотографів, так і для любителів. Протягом травня всі охочі можуть подати фотографії власного авторства, зроблені у будь-який період часу і завантажені протягом визначеного періоду часу у Вікісховище (Wikimedia Commons).

За результатами оцінок журі буде визначено переможців основних номінацій — «Найкраще фото», «Найбільша кількість сфотографованих об’єктів», а також у кількох спецномінаціях. Автори найкращих світлин та чисельних внесків будуть нагороджені цінними призами. Десять найкращих світлин українського етапу потраплять до міжнародного конкурсу. У вересні 2017 року буде визначено міжнародних переможців «Вікі любить Землю».

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь