До Дня Соборності в Карпатах відбудеться спільне сходження на гору Ключ

Цієї суботи, 21 січня, у Національному природному парку «Сколівські Бескиди» відбудеться одноденна зимова мандрівка до водоспаду Кам’янка та сходження на гору Ключ. Цей захід приурочений Дню Соборності України.

Організовує сходження на гору управління туризму та курортів облдержадміністрації спільно з туристичним клубом імені Дем`яновича та туристичним клубом «Росинка».

 

Виїзд зі Львова до села Кам’янка о 8:00 год. від вул. Винниченка, 18. Повернення до Львова – цього ж дня о 22:00 год. Кошти за переїзд та харчування оплачують учасники заходу.

 

Усіх охочих здійснити сходження й отримати потужну енергетику Львівських Карпат просять попередньо зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/c3pOKz Контактна особа – Олексій (тел. (067) 672-88-44; e-mail:  zelentur@gmail.com).  

 

Довідково:
Сама гора Ключ (930 м) знаходиться в кількох кілометрах на південний захід від села Труханів, що на Сколівщині. Весь маршрут – середньої складності й протяжністю майже 8 км. Загалом сходження на вершину триватиме близько 5 годин. Програма передбачає вихід на гору Ключ від водоспаду Кам’янка.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь