Відбулося засідання дорадчого громадського органу (ДГО) при Департаменті екології та природних ресурсів

15 грудня 2016 р. відбулося засідання дорадчого громадського органу при департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

 

Директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Р. Гречаник доповів про стан виконання Програми охорони навколишнього природного середовища у Львівській області у 2016 році та ознайомив присутніх з переліком пропозицій природоохоронних заходів для фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2017 році.

Наголосив, що основними критеріями, які враховувались Департаментом  при складанні проекту Переліку природоохоронних заходів, є: наявність проектно-кошторисної документації та державної експертизи проекту, співфінансування заходу з інших джерел, виконання заходу у 2017 році, екологічний ефект за результатами реалізації, пріоритетність реалізації, відповідність заходів до природоохоронних згідно Постанови   КМУ від 17.09.1996 №1147.

 

Голова ДГО І. Зозуля запропонував детально проаналізувати кожен захід, який планується до фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища та особисто надати пропозиції та зауваження директору Депаратменту щодо необхідності їх фінансування.

 

Також, під час засідання учасники ДГО  надали пропозиції до Інформаційної картки видачі дозволу на спецводокористування.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь