Еко-освітяни НПП «Північне Поділля» провели екологічно-мистецький захід для школярів-початківців

Нещодавно працівники відділу еколого-освітньої роботи Національного природного парку «Північне Поділля» відвідали школярів-початківців Бродівської ЗОШ № 3, що на Львівщині. Еко-освітяни провели з малечею цікаву та пізнавальну бесіду «Зміни в природі взимку», під час якої діти дізналися про те, як звірі переживають холоди, та які птахи залишаються зимувати у нашім краї. Також працівники парку наголосили на тому, що узимку потрібно підгодовувати пташок та майструвати для них годівнички, адже птахам не так страшний холод, як голод.

Метою еко-заходу було розповісти дітям про характерні ознаки зими в природі, розвинути уявлення дітей про екологічний стан живої природи взимку, виховати екологічну свідомість, сформувати чуйне ставлення до флори й фауни рідного краю, розвинути пізнавальну активність та творчі здібності.

 

Після пізнавальної розповіді еко-освітян для учнів було проведено майстер-клас із виготовлення новорічних ялинкових прикрас із природних матеріалів – шишок, а також із картону та лляної нитки. Під час такого захоплюючого мистецького еко-заходу школярі із завзяттям взялися виготовляти ялинкові прикраси. Кожен учасник втілював свої фантазії у виріб, відтак ніхто не залишився без ялинкової іграшки. Усі учасники еко-мистецького заходу залишилися задоволені результатом та у чудовому передноворічному настрої завершили заняття.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь