Департаментом видано продукцію екологічного спрямування

Стан навколишнього середовища залежить від людини, її бережливого ставлення до природи та бачення себе як незамінної частини всього живого. Для популяризації вирішення екологічних проблем у світі проводяться семінари, майстер-класи, видається література спеціального спрямування тощо.

З метою підвищення екологічної свідомості серед населення Львівської області на замовлення департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації видано листівки-стікери екологічної тематики, зокрема присвячені збереженню природи та сортуванню побутових відходів, запобіганню випалювання сухостоїв та зменшенню використання пластику у повсякденному житті, раціональному використання водних ресурсів у побуті та захисту першоквітучих рослин у природному середовищі.

 

Частину друкованих матеріалів передано департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації для наступного їх розміщення на рекламних площах у громадському транспорті.

 

Департамент і надалі безкоштовно розповсюджуватиме друкований матеріал серед навчальних закладів області та установ природно-заповідного фонду Львівщини.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь