Дозвільна діяльність Департаменту екології у галузі охорони атмосферного повітря

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації повідомляє, що  фахівцями відділу екологічної експертизи, нормування атмосферного повітря та поводження з відходами упродовж 11 місяців 2016 р. року через Управління «Дозвільний офіс» видано 722 дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами (в межах затверджених нормативів граничнодопустимих викидів згідно з наказом Мінприроди України від 27.06.2012 р. № 309).

З метою запобігання порушення вимог законодавства у галузі охорони атмосферного повітря суб’єктами господарювання – 217 пакетів документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів для отримання вищезазначеного дозволу, повернуто на доопрацювання. 

 

Одночасно повідомляємо, що згідно з ст. 10, 11 Закону України «Про охорону атмосферного повітря» – підприємства, установи, організації та громадяни-суб’єкти підприємницької діяльності, що здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, зобов’язані здійснювати організаційно-господарські, технічні та інші заходи щодо забезпечення виконання вимог, передбачених стандартами та нормативами екологічної безпеки у галузі охорони атмосферного повітря, дозволами на викиди забруднюючих речовин.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь