Відбулася зустріч щодо реалізації проекту «RoweLove Розточчя – разом незважаючи на кордони»

24 жовтня 2016 р. у м. Замость (РП Польща), в рамках програми Європейського інструменту сусідства (ЄІС) через програму транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, відбулась робоча зустріч представників польської та української сторони щодо підготовки до реалізації проекту «RoweLove Розточчя – разом незважаючи на кордони».

Участь у робочій зустрічі прийняв начальник відділу регулювання використання водних ресурсів Костянтин Орловський, який висловив підтримку зазначеному проекту від імені Департаменту екології та природних ресурсів. «Реалізація заходів проекту дозволить облаштувати інфраструктуру для туристів, сприятиме популяризації активного відпочинку, а також створить умови для ознайомлення широкого кола відвідувачів з «перлинами» Яворівського національного природного парку», – зазначив Костянтин Орловський».

 

Варто повідомити, що основними завданням проекту є створення нових велосипедних маршрутів по території Розточчя, на території України та Польщі. Зокрема, заплановано проведення маркування веломаршрутів, облаштування пунктів обслуговування туристів, будівництво центру туристичної інформації, а також виготовлення друкованих атласів та картографічних матеріалів.

 

Партнерами у зазначеному проекті виступають: з Української сторони – Яворівський національний природний парк, Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» і Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації, з польської сторони – місто Замость, Воєводство Люблінське та Розточанський Національний парк.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь