На Львівщині відбувся круглий стіл «Стале управління лісами як шлях подолання корупції»

Сьогодні, 21 жовтня, у конференц – залі «Львівський» готелю «Дністер» відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Стале управління лісами як шлях подолання корупції».

Участь у заході взяли представники органів влади та місцевого самоврядування, прокуратури, інспекції, науковці, працівники установ природно-заповідного фонду, лісогосподарських підприємств, помічники народних депутатів, активісти природоохоронних ІГС тощо. Участь у засіданні «круглого столу» взяв директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник.

 

Під час «круглого столу» були розглянуті актуальні питання лісової галузі, зокрема основні порушення у веденні лісового господарства та шляхи їхнього припинення, юридичні та економічні аспекти лісового менеджменту, механізми громадського контролю за рубками лісу, шляхи переходу до сталого управління лісами з відмовою від масових суцільних рубок.

 

Засідання «круглого столу» відбулося за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Міжнародної благодійної організації «Екологія – Право – Людина».

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь