За екологічні кошти в області придбають 9 сміттєвозів

У 2016 році в рамках «Програми охорони навколишнього природного середовища на 2016-2020 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 26.04.2016 № 161, з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища 9 600,0 тис. грн. спрямовані на здійснення заходів, пов’язаних з екологічно безпечним збором та зберіганням твердих побутових і промислових відходів  (далі ТПВ).

Так, у 2016 році за кошти обласного природоохоронного фонду буде придбано 9 спецтранспортних засобів для збирання та транспортування твердих побутових відходів для м. Новий Розділ (Новороздільська міська рада), м.Добромиля (Добромильська міська рада), м. Великі Мости (Великомостівська міська рада), м. Мостиська (Мостиська міська рада), м.Радехів (Радехівська міська рада), м. Броди (Бродівська міська рада), м. Старий Самбір (Старосамбірська міська рада), м. Турка (Турківська райдержадміністрація) та Новокалинівської об’єднаної територіальної громади.

 

Сьогодні, 11 жовтня, перший автомобіль для збору і транспортування ТПВ, придбаний за кошти обласного фонду ОНПС вже отримала Новороздільська міська рада. Таким чином, за допомогою новопридбаного сміттєвоза буде покращено централізований збір та вивіз ТПВ на території м. Новий Розділ і, загалом, сприятиме зменшенню несанкціонованих сміттєзвалищ на території регіону.

 

Одночасно повідомляємо, що найближчим часом Львівщина отримає ще 5 автомобілів для збору і транспортування ТПВ. Для придбання ще 3-ох сміттєвозів – тендерні процедури тривають.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь