12 жовтня – останній день подачі заявок на участь у аукціоні щодо оренди ставків

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації повторно повідомляє, що 19 жовтня відбудуться земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди двох земельних ділянок разом із водними об’єктами. Зокрема, цього дня на аукціон буде виставлено два водні об’єкти, що знаходяться на території Ясенівської сільської ради Бродівського району та Вороняцької сільської ради Золочівського району Львівської області.
Нагадуємо, останній день подачі заявок на участь – 12 жовтня 2016 р. (до 1630 год.).

Аукціон з продажу права оренди земельних ділянок разом із водними об’єктами відбудеться у департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 98.

 

Детальну інформацію про лоти та проведення земельних торгів можна отримати на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру за посиланнями:

http://torgy.land.gov.ua/auction/lot-card/10974 (Золочівський район, Вороняцька сільська рада (за межами населеного пункту);

http://torgy.land.gov.ua/auction/lot-card/10975 (Бродівський район, Ясенівська сільська рада (за межами населеного пункту)

Або на сайті департаменту екології та природних ресурсів за посиланнями:

тут;

тут

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь