Відбулася XXV міжнародна конференція “Охорона природи в національних парках і регіональний розвиток”

2-25 вересня 2016 р.відбулася XXV міжнародна конференція  “Охорона природи в національних парках і регіональний розвиток”. Конференція розпочала свою діяльність 22 вересня в Польщі в еколого-просвітницькому центрі Бещадського Парку Народового, а вже 23 вересня учасники конференції переїхали до  НПП «Сколівські Бескиди», що у м.Сколе Львівської області.

В конференції взяли участь 130 представників державних та регіональних природоохоронних структур Польщі та України, представники воєводського фонду охорони довкілля та водного господарства Підкарпатського воєводства, керівники польських  і словацьких Національних парків, науковці з Польщі, Словаччини й України. Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації представила начальник управління охорони природних ресурсів та моніторингу Оксана Війтик.

 

Під час конференції відбулися наукові виступи та дискусії на природоохоронну тематику. Також, учасники конференції ознайомилися з діяльністю НПП «Сколівські Бескиди», підкорили його найвищу вершину – гору Парашку, відвідали рекреаційні зони Парку – залишки наскельної фортеці «Тустань», садибу Крушельницького лісництва та інші.

 

Конференція залишила приємні і незабутні враження у всіх її учасників, які запевнили, що вони обов’язково ще відвідають НПП «Сколівські Бескиди».  

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь