29 вересня 2016 р. – спільне засідання Українсько – литовської та Литовсько – української ділових рад

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації повідомляє, що 29 вересня 2016 р. у м. Вільнюс (Литовська Республіка) відбудеться спільне засідання Українсько– литовської та Литовсько – української ділових рад.

Під час запланованого засідання обговорюватимуться співробітництво та спільні українсько – литовські проекти, які вже реалізуються або готуються до реалізації за такими тематичними напрямками:
–  Екологія;
–  Енергоефективність;
–  Інформаційні технології.

 

Крім того, особлива увага приділятиметься новим можливостям ведення бізнесу між Україною та Литвою після підписання Угоди про Асоціацію і створення Зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.

 

Запрошуємо керівників провідних підприємств Львівщини взяти участь у роботі засідання Українсько – литовської та Литовсько – української ділових рад.
У разі зацікавленості, за додатковою інформацією просимо звертатись за тел. (044) 536-96-42, тел/факс (044) 278-29-81, E – mail: veb3@uspp.org.ua, контактна особа – Куцева Світлана Геннадіївна.

 

Довідково:
Українсько – литовська і Литовсько – українська ділові ради були створені 9 квітня 2013 р. УСПП і Конфедерацією промисловості Литви з метою реалізації міждержавних домовленостей між Україною та Литовською Республікою у сфері торгово – економічного співробітництва.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь