«Регіональна доповідь про стан навколишнього природного середовища у Львівській області в 2015 році»

Департаментом екології та природних ресурсів підготовлено «Регіональну доповідь про стан навколишнього природного середовища у Львівській області в 2015 р.», в якій відображена об’єктивна аналітична інформація про екологічний стан області.

Інформація, викладена у доповіді, надана Департаменту територіальними органами Міністерств і відомств, структурними підрозділами Львівської облдержадміністрації, іншими державними структурами.

 

Регіональна доповідь, як складова Національної доповіді України про стан навколишнього природного середовища, включає розділи: стан атмосферного повітря, водних та земельних ресурсів, надр, збереження біологічного та ландшафтного різноманіття, розвиток природно-заповідного фонду, поводження з відходами, управління та контроль у галузі охорони довкілля, моніторинг довкілля, виконання державних та регіональних програм. В доповіді за 2015 рік знайшли своє відображення діяльність громадських природоохоронних організацій, міжнародна діяльність з охорони навколишнього природного середовища. Дані у «Регіональній доповіді….» подано у текстовому, табличному та графічному виглядах. Загальна кількість сторінок – 299 арк.

 

«Регіональну доповідь про стан навколишнього природного середовища у Львівській області» Департамент екології та природних ресурсів скеровує до Мінприроди України.

 

Водночас, з електронною версією «Регіональної доповіді про стан навколишнього природного середовища у Львівській області» можна ознайомитися на сайті  Департаменту за адресою   

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь