Упродовж 2-4 вересня 2016 року у Львові проходив міжнародний “Фестиваль партнерства”

У п’ятницю, 2 вересня, у Львові стартував V українсько-польський “Фестиваль партнерства”. В урочистостях з нагоди відкриття взяв участь голова Львівської ОДА Олег Синютка, представники облдержадміністрації, обласної та міської рад, а також офіційні делегації від польських воєводств та міст-побратимів Львова.

Цього року участь у Фестивалі вперше взяла така велика кількість учасників з польського боку: представники семи воєводств, шести міст і шести вузів. Презентували свої послуги також два польських аеропорти.

 

На Форумі партнерства, який проходив у внутрішньому дворику Львівської облдержадміністрації,  обговорювалися такі питання:
1. Децентралізація – презентація стану впровадження адміністративної реформи в Україні.
2. Брендинг – сучасні методи промоції міст та регіонів.
3. Форми і механізми громадської участі в містах і регіонах.
4. Ідея простору – проблеми формування публічного простору.

 

Про налагодження тісної співпраці у культурній, освітній, економічній та інших сферах, зокрема реалізацію спільних проектів між польським м. Люблін та Львівщиною йшлося на Форумі під час зустрічі голови ЛОДА Олега Синютки із Президентом м. Люблін Кшиштофом Жуком. “Ми зацікавленні у поглибленні співпраці між регіонами, зокрема в економічній, освітній, туристичній галузях, сфері інфраструктури. Також, важливою є реалізація спільних проектів у сфері охорони навколишнього середовища та обмін досвідом у галузі культури – наголосив Кшиштоф Жук.”

 

У рамках проведення Форуму відбулись виступи гуртів “Pablopavo i Ludziki”, “Dzyga Jazz Quintet”, “Hoszpital”, “ГИЧ Оркестра”, “Mohipisian”,  “J & B BAND”, “Zagan” і “SERENCZA”.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь