Пам’ятаймо про правила поведінки у природних екосистемах під час спекотних днів!

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, упродовж 3 – 5 вересня 2016 р. переважатиме надзвичайна пожежна небезпека (5 клас).

 

Департамент екології вкотре звертається до мешканців Львівщини з проханням бути вкрай обережними у поводженні із вогнем у природних екосистемах під час спекотних днів.

У разі перебування на природі, подбайте, щоб Ваш відпочинок був максимально безпечним як для вас, оточуючих, так і для навколишнього середовища. Не забувайте про правила пожежної  безпеки під час перебування в лісових масивах, лісопаркових та рекреаційних зонах. Після відпочинку не залишайте непогашеним багаття та недопалки, які можуть спричинити пожежу.

 

Слід пам’ятати, що дотримання вимог правил пожежної  безпеки у спекотний період дозволяє запобігти виникненню пожеж на території області.
Дбайте про навколишнє природне середовище та власну безпеку! 

 

Довідково:
У період спекотної погоди, що має пожежонебезпечний характер, забороняється розводити багаття у лісах, заїжджати транспортом на територію лісового фонду (крім транзитних шляхів), відвідування населенням хвойних насаджень при 5-му класі пожежної небезпеки, палити та кидати непогашені сірники, недопалки, витрушувати з люльок гарячий попіл, самовільно спалювати залишки сухої рослинності, твердих побутових відходів.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь