29 серпня відбулося засідання конкурсної комісії з відбору екопроектів «Краща громадська екологічна ініціатива»

29 серпня 2016 р. у департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації відбулося засідання конкурсної комісії з відбору аплікантів, яким буде надаватися фінансова підтримка на реалізацію екопроекту за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Засідання Конкурсної комісії відбулося під головуванням директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації та голови комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради за участі членів Комісії, начальників відділів структурних підрозділів департаменту екології та природних ресурсів.

 

На розгляд Конкурсної комісії було представлено 44 екопроекти, метою яких є вирішення екологічних проблем Львівщини. Після плідних обговорень Комісія попередньо відзначила 12 екопроектів, які заслуговують уваги і на фінансову підтримку. Всі ці проекти відповідають пріоритетам Конкурсу і підготовлені згідно до вимог «Положення про конкурс проектів «Краща громадська екологічна ініціатива»».

 

Наступне засідання Конкурсної комісії заплановано на вересень 2016 р., під час якого буде оголошено переможців конкурсу проектів «Краща громадська екологічна ініціатива».

 

Конкурс проектів «Краща громадська екологічна ініціатива» проводиться на Львівщині вперше.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь