Привітання з Днем незалежності України

Колектив департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації вітає українців  з Днем незалежності!
З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати — 24 серпня — і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Нині Україна переживає складні часи агресії та посягань на незалежність та цілісність держави. Але завжди в такі часи найкращі сини і дочки України ставали на захист своєї землі, своєї держави, своїх співвітчизників.

 

Та наша сильна і мужня, духовно багата нація зможе вистояти і у цих випробуваннях! У такий складний час поняття Незалежності та Єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Дух патріотизму об’єднав людей різних національностей. Скрізь майорять жовто-блакитні прапори.

 

Від усієї душі вітаємо Вас з великим національним святом. Зичимо Вам, Вашим рідним та колегам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

 

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

 

Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь